SEO freelancer

SEO specialist gezocht?

Als SEO freelancer en specialist help ik solo ondernemers en KMO’s aan een betere online vindbaarheid in Google. Door onderzoek naar het online zoekgedrag van jouw ideale klant bepaal ik samen met jou hoe je jouw positie in de zoekresultaten van Google kan boosten.

Jij kan me als SEO specialist inhuren voor het optimaliseren van jouw website en het aanreiken van content ideeën. Zo slaag jij erin nieuwe klanten te bereiken en bestaande klanten sneller online te bedienen.

SEO Specialist

Meer over mezelf, Indira Singh

Benieuwd of we elkaar van ergens kennen? Mijn ouders schonken met het levenslicht 41 jaar geleden. Samen met mijn zus groeide ik op in Wilrijk tot mijn mama een niet-te-missen kans met beide handen greep en met haar 2 dochters naar Afrika verhuisde. Gedurende twee jaren leefden we in Nairobi, Kenia. Een levenservaring die me onuitwisbare herinneringen en indrukken naliet. 

Eens terug in België behaalde ik een bachelor diploma Marketing waar ik enkele jaren later een master diploma Toerisme aan toevoegde. Ik verstevigde mijn marketing kennis met een postgraduaat Digitale Marketing in HOGENT waar ik nu volop de vruchten van pluk.

Wat anderen zeggen

Vertel me meer over jou

Indira Singh | SEO Specialist
Luchterenkouter 7
9031 Gent

Tel: +32 479 63 69 00
E-mail: indira@seostudio.be

Ondernemingsnummer: BE 0751.882.335
Rekeningnummer: BE90 7360 6991 4432