SEO Specialist

SEO Specialist gezocht?

Als SEO specialist help ik solo ondernemers en kleine ondernemingen aan een betere online vindbaarheid in Google. Door onderzoek naar het online zoekgedrag van jouw ideale klant bepaal ik samen met jou hoe je jouw positie in de zoekresultaten van Google kan boosten.

Jij kan me als SEO specialist inhuren voor het optimaliseren van jouw website en het aanreiken van content ideeën. Zo slaag jij erin nieuwe klanten te bereiken en bestaande klanten sneller de gezochte info te bezorgen.

SEO Specialist

SEO specialist inhuren

Indira Singh | SEO Specialist
Tel: +32 479 63 69 00
E-mail: [email protected]

Ondernemingsnummer: BE 0751.882.335
Rekeningnummer: BE90 7360 6991 4432

Meer over mezelf

Mijn ouders schonken met het levenslicht 39 jaar geleden. Als kleine ukkepuk groeide ik, samen met mijn zus, op in Wilrijk tot mijn mama een niet-te-missen kans met beide handen greep en met haar 2 dochters naar Afrika verhuisde. Gedurende twee jaren leefden we in Nairobi, Kenia. Een levenservaring die me onuitwisbare herinneringen en indrukken naliet. 

Eens terug in België behaalde ik een bachelor diploma Marketing waar ik enkele jaren later een master diploma Toerisme aan toevoegde.
In 2018 verstevigde ik mijn marketing kennis tijdens de postgraduaat Digitale Marketing in HOGENT waar ik nu volop de vruchten van pluk. Met een sterke interesse voor SEO en enorme gedrevenheid help ik vandaag solo ondernemers en kleine ondernemingen met het vergroten van de online vindbaarheid van hun website in Google.

Wat anderen zeggen:

J. Soutaer
Read More
Indira pakt de zaken heel professioneel aan. Er wordt geluisterd naar de klant en alles wordt duidelijk uitgelegd. Er volgt een hele goede begeleiding, zowel tijdens het project als nadien. Wij zijn heel tevreden over het bereikte resultaat!
An Van der Weyden
Read More
SEO Studio heeft me fantastisch geholpen met alle technische SEO shizzle van mijn website te regelen. Indira legde me alles helder uit en nam de dingen van mij over die ik liever niet zelf deed. Ze maakte mijn website supersnel en zorgde voor een pagina 1 weergave in google. Wat hetzelfde betekent als meer klanten ✨🤩 Aanrader!