SEO Studio Logo

Starten met SEO

We doorzwemmen als online ondernemer vaak dezelfde waters: na maanden zwoegen en zweten staat die website ein-de-lijk online. Met open armen staan we klaar om website bezoekers te ontvangen en hen trots voor te stellen aan onze branding, producten en diensten. Maar, die website bezoekers komen niet vanzelf. 

Kom te weten hoe jij SEO kan inschakelen om meer website bezoekers naar jouw website te brengen.

Is dit herkenbaar voor jou als online ondernemer?


✓ Je wil weten hoe je de weergave van jouw website in Google kan veranderen
✓ Je hebt jouw website gelanceerd maar ontvangt nog geen webverkeer via Google?
✓ Je bekomt voornamelijk website bezoekers via social media, online adverteren en/ of e-mailmarketing
✓ Je weet dat SEO onontgonnen terrein voor jou is waar opportuniteiten schuilen
✓ Je wil weten hoe jij de online vindbaarheid van jouw website  verbetert en hoger scoort in Google
✓ Je kijkt er naar uit om op lange termijn de vruchten te dragen van jouw SEO-inspanningen

SEO workshop starten met SEO

De inhoud van de workshop

Tijdens deze workshop leggen we de beginselen van SEO uit zodat je een solide basis vormt waarmee je aan de slag kan. Volgende topics komen aan bod:

 • Inzicht in zoekmachine marketing en SEO
 • Hoe werkt het algoritme van Google?
 • Welke factoren bepalen hoe hoog jij scoort in Google?
 • Bekom inzichten in het online zoekgedrag van jouw doelgroep
 • Wat kan jij doen om Google voor jouw kar te spannen? 

Wat andere ondernemers vertellen

Michel Van Gerven
Michel Van Gerven
18 Juni 2024
SEO op mensenmaat. Direct toepasbare tips die je snel resultaat opleveren.
Katrien Hesters
Katrien Hesters
13 Juni 2024
Ik heb een broertje dood aan al het digitale, en toch weet ik dat dit steeds belangrijker wordt in de retail. Toen ik startte met een webshop (waarin je toch veel tijd steekt om alles te doen werken) vond ik dat ik toch het onderste uit de kan moest halen. Ik volgde Indira op insta en kende haar als aangename klant en zo heb ik haar gevraagd om mijn SEO kon doen. De opstart verliep heel vlot en ik merkte snel meer bestellingen online. Nu geef ik via mail door waaraan zij werkt naargelang het seizoen of nieuwe items in de winkel. En ik wil het ook zo houden want de bestellingen blijven vlot binnenlopen. Een echte aanrader
Kris Klingele
Kris Klingele
20 April 2024
Wij besteden de SEO voor onze reisorganisatie Kriski Plus uit aan Indira en zijn erg tevreden over haar aanpak en de resultaten. Onlangs vernieuwde we onze website en ook daar was ze een grote hulp. Bedankt!
DieterCovent
DieterCovent
3 November 2023
Heel bevattelijke cursus met korte kennisclips waarmee je meteen aan de slag kan. Geen blabla, wel gelijk doen. Love it!
Lynn Blancquaert
Lynn Blancquaert
23 Juni 2023
Zeer goede & fijne begeleiding! Aanrader. Ik kijken alvast uit naar de verder samenwerking :)
Robin Cuypers
Robin Cuypers
30 Mei 2023
Ik verkreeg onwaarschijnlijk veel inzichten uit de workshop van SEO Studio. Indira geeft de nodige theoretische achtergrond en hecht daarnaast ook veel belang aan de praktische implementatie ervan. Ik beschouw Indira als een SEO experte, een echte krak in haar vak!
Dietmar Bobelyn
Dietmar Bobelyn
29 Mei 2023
Zeer boeiende opleiding rond SEO: veel concrete en praktische tips hoe we SEO kunnen inzetten voor onze webshop. Ook de online cursus rond SEO bloggen is zeer waardevol. Veel inspiratie opgedaan om de webshop te optimaliseren. Indira deelt haar SEO kennis op zeer duidelijke en aangename wijze. Groetjes, Sarah & Dietmar van Hoppiepolla
Irismedia
Irismedia
28 Maart 2023
Indira denkt mee en geeft je makkelijk toepasbare tips die meteen een verschil maken! Ze heeft een warme persoonlijkheid en is een kei in haar vak!
Karen Hauspie
Karen Hauspie
25 Maart 2023
Ik volgde bij Indira een SEO workshop. Heel interessant, helder en rustig uitgelegd. Ik kon bij Indira met al mijn vragen terecht en na de theorie werd alles onmiddellijk omgezet naar de praktijk. Bedankt om mij mee te nemen in de wondere wereld van SEO.
Ann-Sophie Humblé
Ann-Sophie Humblé
25 Maart 2023
Zeer leerrijke workshop gevolgd bij SEO studio! Aanrader als je meer inzichten in je website wenst te krijgen en verder wil groeien om beter gevonden te worden. Ik beveel Indira en haar expertise aan!

Praktische info & inschrijven​

 • Datum: donderdag 19 september
 • Start om 09u30 met voorziene einde om 12u30
 • Locatie: Online via Google Meet 
 • Replay beschikbaar!

€ 39 (ipv € 49) exclusief BTW

Klik je op de inschrijvingsknop, dan word je doorverwezen naar de bestelpagina van Shopify, en ga je akkoord met de algemene voorwaarden van SEO Studio.

dank-je-wel

What's in it for you?​

Je begrijpt hoe SEO in elkaar zit en wat het voor jouw onderneming kan betekenen. Je kan na afloop van deze workshop aan de slag met jouw allereerste SEO werkzaamheden.

Na deze online SEO training:

 • Begrijp je hoe Google en haar algoritme werken
 • Weet je welke tools voor zoekwoordenonderzoek je kan gebruiken en hoe
 • Sta je stil bij welke content jij kan maken om hoger te scoren in Google
 • Heb je kennis gemaakt met tal van nuttige tools 
 • Kan je de laadtijd van jouw website op punt zetten voor een fijne gebruikerservaring

Waarom kiezen voor SEO Studio?

 • Zelf houd ik van praktijkgericht leren, learning by doing. Naast de theoretische inzichten bekom je van mij praktijkgerichte voorbeelden en motiveer ik jou om jouw website te optimaliseren.
 
 • Als ‘eeuwige student’ school ik mezelf continu bij. Momenteel verdiep ik mezelf in SEO en E-commerce, en ook de opleiding ‘Usability en UX’ van AGConsult vond ik bijzonder boeiend.
 
 • Mijn doel is ondernemers aan te sporen aan de slag te gaan met SEO om zo op een duurzame manier meer website bezoekers te ontvangen.
SEO coach

Klik je op de inschrijvingsknop, dan word je doorverwezen naar de bestelpagina van Shopify, en ga je akkoord met de algemene voorwaarden van SEO Studio.