SEO Studio Logo

Vergroot de omzet van jouw webshop

Of je nu over een webshop beschikt waar je eigen creaties en artikelen verkoopt of een webshop waar je artikelen van andere ondernemers of merken aanbiedt, je kan dankzij SEO de omzet van jouw webshop vergroten. 

Tijdens deze SEO workshop licht ik toe wat jij kan doen om meer webverkeer te ontvangen via zoekmachines zoals Google én bezorg ik je tips over gebruiksvriendelijkheid. 

Klinkt dit herkenbaar?

✓ Je hebt nét jouw webshop gelanceerd en weet dat bezoekers niet vanzelf komen
✓ Je hebt een webshop maar wordt niet gemakkelijk gevonden online voor producten die je online aanbiedt
✓ Je wil jouw pijlen niet enkel richten op social media of advertising en betrekt SEO graag bij het aanwerven van nieuwe klanten
✓ Je bent best tevreden over de online vindbaarheid van jouw webshop maar bekomt toch graag nog extra website bezoekers
✓ Je wil weten hoe jij nieuwe klanten kan bereiken via zoekmachines als Google

SEO workshop voor webshops

De inhoud van de workshop

Tijdens deze workshop voor webshops combineren we inzichten in SEO met praktijkgerichte voorbeelden. 

Volgende topics komen aan bod:

 • Bekom een professionele kijk op de zoekresultaten
 • Leer content schrijven en creëren om hoger te scoren in Google
 • Bekom tips voor linkbuilding en gebruiksvriendelijkheid
 • Krijg inzicht in de structuur van jouw webshop en de sales funnel
 • Weet welke metrics jij als leidraad kan gebruiken om jouw doelen te behalen
 • Hoe kan jij de omzet van jouw webshop vergroten dankzij SEO

Nadien stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag met jouw webshop, aan de hand van diens specifieke noden. Zo ga je niet met lege handen naar huis en weet je meteen wat jij in de toekomst kan aanpakken voor een betere online vindbaarheid en meer omzet dankzij SEO.

Wat andere ondernemers vertellen

Michel Van Gerven
Michel Van Gerven
18 Juni 2024
SEO op mensenmaat. Direct toepasbare tips die je snel resultaat opleveren.
Katrien Hesters
Katrien Hesters
13 Juni 2024
Ik heb een broertje dood aan al het digitale, en toch weet ik dat dit steeds belangrijker wordt in de retail. Toen ik startte met een webshop (waarin je toch veel tijd steekt om alles te doen werken) vond ik dat ik toch het onderste uit de kan moest halen. Ik volgde Indira op insta en kende haar als aangename klant en zo heb ik haar gevraagd om mijn SEO kon doen. De opstart verliep heel vlot en ik merkte snel meer bestellingen online. Nu geef ik via mail door waaraan zij werkt naargelang het seizoen of nieuwe items in de winkel. En ik wil het ook zo houden want de bestellingen blijven vlot binnenlopen. Een echte aanrader
Kris Klingele
Kris Klingele
20 April 2024
Wij besteden de SEO voor onze reisorganisatie Kriski Plus uit aan Indira en zijn erg tevreden over haar aanpak en de resultaten. Onlangs vernieuwde we onze website en ook daar was ze een grote hulp. Bedankt!
DieterCovent
DieterCovent
3 November 2023
Heel bevattelijke cursus met korte kennisclips waarmee je meteen aan de slag kan. Geen blabla, wel gelijk doen. Love it!
Lynn Blancquaert
Lynn Blancquaert
23 Juni 2023
Zeer goede & fijne begeleiding! Aanrader. Ik kijken alvast uit naar de verder samenwerking :)
Robin Cuypers
Robin Cuypers
30 Mei 2023
Ik verkreeg onwaarschijnlijk veel inzichten uit de workshop van SEO Studio. Indira geeft de nodige theoretische achtergrond en hecht daarnaast ook veel belang aan de praktische implementatie ervan. Ik beschouw Indira als een SEO experte, een echte krak in haar vak!
Dietmar Bobelyn
Dietmar Bobelyn
29 Mei 2023
Zeer boeiende opleiding rond SEO: veel concrete en praktische tips hoe we SEO kunnen inzetten voor onze webshop. Ook de online cursus rond SEO bloggen is zeer waardevol. Veel inspiratie opgedaan om de webshop te optimaliseren. Indira deelt haar SEO kennis op zeer duidelijke en aangename wijze. Groetjes, Sarah & Dietmar van Hoppiepolla
Irismedia
Irismedia
28 Maart 2023
Indira denkt mee en geeft je makkelijk toepasbare tips die meteen een verschil maken! Ze heeft een warme persoonlijkheid en is een kei in haar vak!
Karen Hauspie
Karen Hauspie
25 Maart 2023
Ik volgde bij Indira een SEO workshop. Heel interessant, helder en rustig uitgelegd. Ik kon bij Indira met al mijn vragen terecht en na de theorie werd alles onmiddellijk omgezet naar de praktijk. Bedankt om mij mee te nemen in de wondere wereld van SEO.
Ann-Sophie Humblé
Ann-Sophie Humblé
25 Maart 2023
Zeer leerrijke workshop gevolgd bij SEO studio! Aanrader als je meer inzichten in je website wenst te krijgen en verder wil groeien om beter gevonden te worden. Ik beveel Indira en haar expertise aan!

Praktische info & inschrijven​

 • Datum: donderdag 24 oktober
 • Start om 09u30 met voorziene einde om 16u00
 • Locatie: regio Gent met gratis parkeerplaatsen
 • Max. 10 deelnemers om voldoende 1-op-1 tijd te voorzien
 • Gezonde lunch inbegrepen

€ 249 (i.p.v. € 295) exclusief BTW 

Klik je op de inschrijvingsknop, dan word je doorverwezen naar de bestelpagina van Shopify, en ga je akkoord met de algemene voorwaarden van SEO Studio.

dank-je-wel

What's in it for you?​

Na afloop van deze workshop beschik je over alle tools om jouw webshop verder uit te bouwen en die online vindbaarheid in zoekmachines te vergroten. Je begrijpt hoe jij SEO kan inzetten en vergroot de omzet van jouw webshop dankzij opgedane inzichten. 

Na deze online SEO training:

 • Weet jij wat jij kan doen om potentiële klanten via Google te bereiken
 • Kan jij jouw aanbod beter afstemmen op hetgeen jouw doelgroep zoekt
 • Weet je welke tools te gebruiken om de prestaties van jouw webshop op te volgen
 • Durf je met meer zelfvertrouwen aanpassingen maken om die online vindbaarheid te vergroten
 • Vergroot jij de omzet van jouw webshop dankzij SEO 

Waarom kiezen voor SEO Studio?

 • Zelf houd ik van praktijkgericht leren, learning by doing. Naast de theoretische inzichten bekom je van mij praktijkgerichte voorbeelden en motiveer ik jou om jouw webshop te optimaliseren.
 
 • Als ‘eeuwige student’ school ik mezelf continu bij. Momenteel verdiep ik mezelf in SEO en E-commerce, ook UX en CRO vind ik uitermate boeiend!
 
 • Mijn doel is ondernemers aan te sporen aan de slag te gaan met SEO om zo op een duurzame manier meer website bezoekers te ontvangen.
SEO coach

Klik je op de inschrijvingsknop, dan word je doorverwezen naar de bestelpagina van Shopify, en ga je akkoord met de algemene voorwaarden van SEO Studio.