Workshop SEO

Een SEO workshop is een perfect fit voor wie houdt van een praktijkgerichte aanpak. Elke workshop focust op een specifiek thema om zo doelgericht te werk te gaan en resultaten te mogen garanderen. Wil jij actief aan de slag met de online vindbaarheid van jouw website, webshop of blog om zo meer omzet te behalen of leads te genereren? Kies de workshop eruit die het beste bij jouw noden past en schrijf je in.

Overzicht van SEO workshops

Starten met SEO

Deze online workshop werd op maat gemaakt van ondernemers of medewerkers die willen starten met SEO. Ontdek hoe jouw doelgroep zoekmachines gebruikt en wat jij kan doen om hierop in te spelen.

Vergroot de omzet van jouw webshop

Tijdens deze workshop licht ik toe hoe jij SEO voor jouw kar kan spannen om de omzet van jouw webshop te vergroten, zowel nu als in de toekomst.Ook tips voor gebruiksvriendelijkheid komen aan bod.

Meer leads verzamelen dankzij jouw blog

Een blogartikel online plaatsen is één zaak, webverkeer er naartoe brengen vraagt vaak extra inspanningen. Leer de knepen van het vak en bekom met behulp van SEO meer website bezoekers via zoekmachines als Google.

Voel jij je aangesproken?

  • Je houdt van een praktijkgerichte aanpak
  • Je wil weten hoe je die SEO velden invult om een betere online vindbaarheid te bekomen
  • Jouw website trekt (momenteel) weinig bezoekers via zoekmachines zoals Google
  • Je vindt SEO complex en wil daar verandering in brengen
  • Je weet dat SEO belangrijk is om het maximale uit jouw webshop, website of blog te halen en wil deze onontgonnen bron van webverkeer benutten
  • Je bekomt graag méér webverkeer via Google

Dan is de kans héél groot dat 1 van de SEO workshop een perfect fit voor jou is.

Waarom kiezen voor een workshop bij SEO Studio?

  • Ik deel naast theoretische kennis in mensentaal ook praktijkgerichte ervaring en SEO-trends.
  • Workshops gaan door in kleine groepen om voldoende 1-op-1 begeleiding te kunnen voorzien.
  • Mijn doel is ondernemers aan te sporen aan de slag te gaan met SEO om zo op een duurzame manier meer website bezoekers te ontvangen.
dank-je-wel

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn deze SEO workshops bedoeld?

Deze workshops zijn op maat gemaakt van online ondernemers, bloggers, copywriters of marketeers die meer wil leren over hoe ze hun website en/of webteksten kunnen optimaliseren voor zoekmachines.

Heb ik technische kennis nodig om deel te nemen?

Nee, je hebt geen technische kennis nodig. Alle begrippen en tools die tijdens de workshop aan bod komen, worden in mensentaal uitgelegd.

Wat moet ik meenemen naar de workshop?

Voor de workshops die in regio Gent doorgaan, heb je een laptop nodig zodat je direct aan de slag kan met opgedane inzichten. Daarnaast heb je toegang tot jouw website nodig. 

Hoe groot zijn de groepen tijdens de workshops?

Voor de online workshop wordt de groep beperkt tot 20 deelnemers. Voor de workshops die doorgaan in regio Gent worden de inschrijvingen afgesloten op 10 deelnemers om voldoende 1-op-1 tijd te kunnen voorzien. 

Maakt het uit met welk Content Management Systemen (CMS) ik werk?

Nee, of jouw website werd gebouwd in WordPress, Woocommerce, Shopify, Magento, Craft, Squarespace, Jouwweb of Wix, je kan sowieso aan de slag met één van deze workshops.