Online SEO cursus:

Vergroot de online vindbaarheid van jouw webshop

Ben jij een dedicated webshop eigenaar die wil werken aan de online vindbaarheid van haar of zijn webshop? Dan ben je bij SEO Studio aan het juiste adres. Dankzij SEO kan jij namelijk méér webverkeer ontvangen via zoekmachines als Google, en ik vertel jou maar al te graag hoe, met deze online SEO cursus voor webshophouders.

Voor wie is deze online cursus handig?

Deze cursus is op maat van webshopeigenaren actief in eender welke sector. Ik deel de ervaringen die ik opdeed tijdens SEO werkzaamheden bij verschillende webshops zoals deze van 24pharma, Mus in een Plas, Boys Only en Mel’tz.

Inhoud van deze online SEO cursus

Deze online SEO cursus bestaat uit 3 video-modules voorafgegaan door een inleiding. Tijdens de cursus kan je eveneens een worksheet en checklist downloaden, die jou helpen bij het optimaliseren van jouw webshop voor Google.
 
Inleiding
 
Wat is SEO en hoe werkt het algoritme van Google. Wat brengt de toekomst van SEO? Ik neem je mee op sleeptouw en leg je de verschillen uit tussen het SEO van vandaag en morgen.
 
Module 1: Webshop structuur
 

Hoe zit een gebruiksvriendelijke webshop structuur in elkaar? In deze module overloop ik schematisch de structuur van een webshop. Hier wordt in de volgende modules vaak terug naar verwezen.

Module 2: Zoekwoordenonderzoek

De basis van een SEO-strategie blijft zoekwoordenonderzoek. Ik toon je hoe je zoekwoordenonderzoek uitvoert aan de hand van meer dan een handvol tools. En hoe je deze kan inzetten om jouw webshop hoger te laten scoren in Google.

Module 3: Categorie- en productpagina’s

Ik toon je wat categoriepagina’s zijn en wat jij kan doen om deze te optimaliseren voor Google. Daarnaast bezorg ik je ook tips waarmee jij jouw productpagina’s op punt kan zetten om méér website bezoekers te ontvangen.

Module 4: Analyse en bijsturing

We duiken samen de wondere wereld van de Google Search Console in. Aan de hand van deze tool leg ik je uit hoe jij de resultaten van jouw SEO inspanningen kan opvolgen, en welke bijkomende aanpassingen jij kan maken om jouw resultaten te optimaliseren.

Bonus: Is bloggen nuttig voor een webshop?

To blog or not to blog, that’s the question. 

 

Schrijf je in op de Interesse-Lijst

Fast facts:

 • SEO voor webshops
 • Lancering in februari
 • Toegankelijke pilot-prijs

  Welke kansen benut je met deze cursus?

  • Je schrijft teksten die ervoor zorgen dat Google jou weet te tonen in de zoekresultaten
  • Je weet welke stappen te ondernemen om méér webshop bezoekers te ontvangen voor jouw categoriepagina’s
  • Je ontvangt méér webshop bezoekers, en realiseert een grotere omzet dankzij SEO dan het jaar voordien

  Waarom vertrouwen op SEO Studio?

  ✓ Ik deel de ervaring die ik voorbije jaren opdeed tijdens het optimaliseren van webshops zoals Mus in een Plas, 24pharma en Mel’tz.

  ✓ Je staat er niet alleen voor! “Hit me up” met je prangende vragen over de cursus. Ik help je graag!

  ✓ Welke papieren heb ik op zak? Een bachelor Marketing en een master in Toerisme. Met als kers op de taart: een postgraduaat Digitale Marketing. Ook volgde ik de cursus Usability & UX bij AGConsulting.

  SEO cursus