1 op 1 SEO Coaching

Tijdens dit 1 op 1 SEO traject begeleid ik jou als solo ondernemer gedurende de optimalisatie van jouw eigen website. De SEO-theorie wordt tijdens live video-calls uit de doeken gedaan om nadien praktijkgerichte actiepunten te formuleren. Die actiepunten zijn meteen to-the-point, op basis van jouw website. 

Ik supporter kei hard in the middle-of-your-action en ben beschikbaar voor vragen.

Is dit herkenbaar voor jou als solo ondernemer?

✓ Je werkt keihard voor je zaak maar wil ook constructief aan je zaak werken
✓ Je hebt al van SEO gehoord en beseft dat dit voor jou onontgonnen terrein is
✓ Je wil je leren hoe je jouw website hoger laat scoren in Google 
✓ Je kijkt er naar uit SEO resultaten in de toekomst zelf op te volgen en bij te sturen
✓ Je richt al jouw pijlen op social media en/ of e-mailmarketing om verkoop te realiseren en laat SEO onbenut
✓ Je gelooft in de kracht van SEO maar weet niet waar te starten om je website SEO-proof te maken

SEO coaching

Dan is deze 1 op 1 SEO coaching iets voor jou! Een kennismakingsgesprek bezorgt me een duidelijk beeld van wie je bent, dat gaandeweg wordt verrijkt. Terwijl jij nog even op je lauweren rust, neem ik jouw website grondig onder de loep tijdens een SEO analyse. Nadien is het vollenbak aan jou! Gedurende 7 weken lopen we zij aan zij doorheen de verschillende modules van het SEO coaching traject en krijg je doelgerichte actiepunten mee naar huis. Op het einde van de rit is jouw website SEO-proof en weet je wat je kan doen om een goede positie in Google te bekomen.

“Are you ready for take-off? Fasten your seatbelts my dear, here we go!”

Het SEO coaching traject

Start the engines

Kennismakingsgesprek

Om te starten maak ik graag kennis met jou. Wie ben je, wat doe je en wat drijft je? Wat zijn jouw toekomstplannen met je onderneming? Wie zijn jouw conculega’s? Hoe meer ik weet over jou en jouw business, hoe beter ik jou kan bijstaan tijdens deze 1 op 1 coaching.

SEO analyse

Elke SEO optimalisatie start met een SEO analyse.  Ik screen jullie website manueel en aan de hand van data uit Google Analytics, Google Search Console en Screaming Frog leid ik af welke verbeterpunten mogelijk zijn om jullie een prominentere plek in die hitlijst van Google te bezorgen.

 

Ik zorg ervoor dat alle actiepunten in Trello staan zodat ook jullie een overzicht hebben vanaf de start van jullie SEO-reis.

SEO coaching
Ready for take-off

Module 1: Resultaten van de SEO analyse

De resultaten van de SEO analyse worden met je gedeeld en de actiepunten overlopen in Trello. Zo weet jij perfect wat jou te doen staat om je website te optimaliseren voor SEO.

Module 2: Inleiding tot SEO

Ik ontrafel enkele begrippen voor je en toon je hoe Google tewerk gaat en waarom SEO belangrijk is. Daarnaast starten we verschillende gratis SEO tools op zodat je gaandeweg leert hoe deze te gebruiken.

Module 3: Content

Er is geen ontkomen aan, ik neem je mee in de wondere wereld van zoekwoordenonderzoek en toon je hoe je webpagina’s SEO-proof maakt.

Module 4: SEO Strategie

Wil je slagen in jouw SEO-opzet, dan is een SEO strategie onmisbaar. Ik toon je welk type content per fase van de sales funnel belangrijk is zodat je zelf een strategie kan uitbouwen voor jouw product of dienst.

Module 5: User Experience

Het is 1 zaak om bezoekers aan te trekken via Google, maar bezorg je ze ook een aangenaam verblijf op je website? Een bezoeker die jouw website weet te smaken, is sneller overtuigd een aankoop bij je te voltooien. We duiken in de basis principes van gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie en optimaliseren jouw website in functie daarvan. 

Module 6: Techniek

Hoe gaat de Google robot tewerk en aan welke technische knoppen kan jij draaien om jouw website te optimaliseren voor Google? We ontluiken het mysterie van crawlen, indexeren en sitemaps, en nemen de gratis tool Google Search Console onder de loep.

Module 7: Linkbuilding

Eén van de belangrijkste ranking factoren voor Google komt uitgebreid aan bod. Ik toon je hoe je opportuniteiten spot om externe links te verwerven zodat jij meteen aan de slag kan.

Na deze 1 op 1 SEO coaching:

✓ Weten jullie perfect wat pagina-specifieke SEO is en hoe jullie die op punt zetten
✓ Is die pagina 1 positie in de zoekresultaten van Google in zicht
✓ Begrijpen jullie het belang van zoekwoordenonderzoek en weten jullie welke termen te targetten
✓ Is de laadtijd van jullie website geoptimaliseerd
✓ Weten jullie welke content te voorzien voor jullie doelgroep per fase van de sales funnel
✓ Gaan jullie bewust om met gebruikerservaring met als doel conversie te optimaliseren
✓ Weten jullie de ins en outs van de Google Search Console en andere SEO-tools

Waarom kiezen voor SEO Studio?

 • Wanneer het over SEO gaat, licht mijn analytische hersenhelft fel op. Ik steek mijn passie niet onder stoelen of banken en neem jou graag op sleeptouw.
 • Ik ben een sterk gevoelsmatig persoon die leeft in die richting waar intuïtie me brengt. Los van die emotie en intuïtie ben ik bijzonder gedreven. Jouw doel wordt mijn doel en we laten niet los tot we alle kansen hebben benut.
 • Dagelijks ben ik bezig met het optimaliseren van websites van solo ondernemers en kleine ondernemingen. Ik popel om die ervaringen met jou te delen en zo de beste SEO strategie voor jouw website mee uit te tekenen.
SEO coach

Start jouw SEO coaching traject

Heb jij tijd om aan jouw zaak te werken en streef je naar een betere online vindbaarheid in Google? Wil jij jouw doelgroep aanspreken met de gepaste content, op het juiste moment? 

1 op 1 SEO Coaching: Start the Engines

Prijs: 975 EUR*

Wat krijg jij ervoor in de plaats?

 • een hands-on opleidingstraject van 7 weken
 • 7 video-calls waarbij de theorie uit de doeken wordt gedaan (+ een kennismakingsgesprek)
 • per module of video-call een concreet actieplan voor jouw website
 • toegang tot jouw business Trello-bord
 • toegang tot de cursus online
 • praktijkgericht SEO-advies onderweg
 • meerdere ‘Eureka!’ momenten, beloofd!
 • Bonusmateriaal: 3 online video’s met DIY SEO-materiaal over lokale SEO, featured snippets en webpagina optimalisatie

Maar bovenal: inzicht in SEO waarmee jij verder aan de online vindbaarheid van je zaak kan werken.

(*) Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.