SEO Studio Logo

SEO opleiding

Op zoek naar een SEO opleiding of cursus om de online vindbaarheid van jouw website te verbeteren? Deze SEO opleidingen en cursussen zijn samengesteld voor eenmanszaken en kleine ondernemingen die met hun website hun ideale klant wensen te bereiken via zoekmachines zoals Google. 

SEO Studio biedt volgende SEO opleidingsvormen aan:

SEO cursussen

Méér website bezoekers dankzij jouw blog

  • kom te weten wat jouw ideale klant opzoekt in zoekmachines zoals Google
  • stem jouw blog af op het zoekgedrag van jouw ideale klant
  • ontvang méér website bezoekers en leads

€ 49

Vergroot de online vindbaarheid van jouw webshop

  • bekom inzicht in het online zoekgedrag van jouw doelgroep
  • zorg ervoor dat jouw ideale klant jouw webshop online weet te vinden
  • optimaliseer de omzet van jouw webshop 

vanaf € 49

Wat klanten vertellen:

Michel Van Gerven
Michel Van Gerven
18 Juni 2024
SEO op mensenmaat. Direct toepasbare tips die je snel resultaat opleveren.
Katrien Hesters
Katrien Hesters
13 Juni 2024
Ik heb een broertje dood aan al het digitale, en toch weet ik dat dit steeds belangrijker wordt in de retail. Toen ik startte met een webshop (waarin je toch veel tijd steekt om alles te doen werken) vond ik dat ik toch het onderste uit de kan moest halen. Ik volgde Indira op insta en kende haar als aangename klant en zo heb ik haar gevraagd om mijn SEO kon doen. De opstart verliep heel vlot en ik merkte snel meer bestellingen online. Nu geef ik via mail door waaraan zij werkt naargelang het seizoen of nieuwe items in de winkel. En ik wil het ook zo houden want de bestellingen blijven vlot binnenlopen. Een echte aanrader
Kris Klingele
Kris Klingele
20 April 2024
Wij besteden de SEO voor onze reisorganisatie Kriski Plus uit aan Indira en zijn erg tevreden over haar aanpak en de resultaten. Onlangs vernieuwde we onze website en ook daar was ze een grote hulp. Bedankt!
DieterCovent
DieterCovent
3 November 2023
Heel bevattelijke cursus met korte kennisclips waarmee je meteen aan de slag kan. Geen blabla, wel gelijk doen. Love it!
Lynn Blancquaert
Lynn Blancquaert
23 Juni 2023
Zeer goede & fijne begeleiding! Aanrader. Ik kijken alvast uit naar de verder samenwerking :)
Robin Cuypers
Robin Cuypers
30 Mei 2023
Ik verkreeg onwaarschijnlijk veel inzichten uit de workshop van SEO Studio. Indira geeft de nodige theoretische achtergrond en hecht daarnaast ook veel belang aan de praktische implementatie ervan. Ik beschouw Indira als een SEO experte, een echte krak in haar vak!
Dietmar Bobelyn
Dietmar Bobelyn
29 Mei 2023
Zeer boeiende opleiding rond SEO: veel concrete en praktische tips hoe we SEO kunnen inzetten voor onze webshop. Ook de online cursus rond SEO bloggen is zeer waardevol. Veel inspiratie opgedaan om de webshop te optimaliseren. Indira deelt haar SEO kennis op zeer duidelijke en aangename wijze. Groetjes, Sarah & Dietmar van Hoppiepolla
Irismedia
Irismedia
28 Maart 2023
Indira denkt mee en geeft je makkelijk toepasbare tips die meteen een verschil maken! Ze heeft een warme persoonlijkheid en is een kei in haar vak!
Karen Hauspie
Karen Hauspie
25 Maart 2023
Ik volgde bij Indira een SEO workshop. Heel interessant, helder en rustig uitgelegd. Ik kon bij Indira met al mijn vragen terecht en na de theorie werd alles onmiddellijk omgezet naar de praktijk. Bedankt om mij mee te nemen in de wondere wereld van SEO.
Ann-Sophie Humblé
Ann-Sophie Humblé
25 Maart 2023
Zeer leerrijke workshop gevolgd bij SEO studio! Aanrader als je meer inzichten in je website wenst te krijgen en verder wil groeien om beter gevonden te worden. Ik beveel Indira en haar expertise aan!

SEO workshops

Tijdens een workshop word je gedurende een halve of volledige dag ondergedompeld in SEO, op maat van jouw website.

Voor wie?

  • voor solo ondernemers of online ondernemers
  • voor online marketeers verantwoordelijk voor de prestaties van websites van KMO’s
  • geschikt voor websites, webshops, en blogs

vanaf € 39

1 op 1 SEO Coaching

Tijdens het 1 op 1 SEO traject begeleid ik jou gedurende zeven 1 op 1 SEO sessies doorheen jouw website optimalisatie. 

Op basis van 1 video-call per week licht ik de SEO-theorie toe om nadien praktijkgerichte actiepunten te formuleren, aan de hand van jouw website. 

Jij kan hiermee meteen de theorie omzetten in de praktijk.

Voor wie?

Voor ondernemers die zich gedurende 7 weken willen onderdompelen in de wereld van SEO, met als doel hun eigen website op punt te zetten om zo een betere positie in die zoekresultaten van Google te bekomen.

€ 1760

SEO opleidingen

Waarom inzetten op SEO?

SEO is essentieel voor bedrijven met een website die beter gevonden willen worden in zoekmachines als Google en Bing. Je bereikt op deze manier jouw ideale klant op een moment waarop hij of zij zélf actief op zoek gaat naar jouw product of dienst. Daar bovenop geniet je op lange termijn van geleverde SEO-inspanningen.