SEO opleiding

Op zoek naar een SEO opleiding of cursus om de online vindbaarheid van jouw website te verbeteren? Deze SEO opleidingen en cursussen zijn samengesteld voor eenmanszaken en kleine ondernemingen die met hun website hun ideale klant wensen te bereiken via zoekmachines zoals Google. 

SEO Studio biedt volgende SEO opleidingsvormen aan:

SEO cursussen

Méér website bezoekers dankzij jouw blog

  • ontdek tijdens deze training waar jouw ideale klant naar zoekt via zoekmachines als Google
  • zorg ervoor dat jouw ideale klant je weet te vinden via Google
  • ontvang méér website bezoekers of leads

€ 49

SEO voor webshops

  • bekom inzicht in het online zoekgedrag van jouw doelgroep
  • kom te weten hoe je jouw categoriepagina- en productpagina aanpast zodat jouw ideale klant deze online kan vinden
  • inclusief tips over UX of gebruiksvriendelijkheid
  • optimaliseer de omzet van jouw webshop dankzij SEO
 

€ 99*

(*) try-out tarief

Wat klanten vertellen:

DieterCovent
DieterCovent
3 November 2023
Heel bevattelijke cursus met korte kennisclips waarmee je meteen aan de slag kan. Geen blabla, wel gelijk doen. Love it!
Lynn Blancquaert
Lynn Blancquaert
23 Juni 2023
Zeer goede & fijne begeleiding! Aanrader. Ik kijken alvast uit naar de verder samenwerking :)
Robin Cuypers
Robin Cuypers
30 Mei 2023
Ik verkreeg onwaarschijnlijk veel inzichten uit de workshop van SEO Studio. Indira geeft de nodige theoretische achtergrond en hecht daarnaast ook veel belang aan de praktische implementatie ervan. Ik beschouw Indira als een SEO experte, een echte krak in haar vak!
Dietmar Bobelyn
Dietmar Bobelyn
29 Mei 2023
Zeer boeiende opleiding rond SEO: veel concrete en praktische tips hoe we SEO kunnen inzetten voor onze webshop. Ook de online cursus rond SEO bloggen is zeer waardevol. Veel inspiratie opgedaan om de webshop te optimaliseren. Indira deelt haar SEO kennis op zeer duidelijke en aangename wijze. Groetjes, Sarah & Dietmar van Hoppiepolla
Irismedia
Irismedia
28 Maart 2023
Indira denkt mee en geeft je makkelijk toepasbare tips die meteen een verschil maken! Ze heeft een warme persoonlijkheid en is een kei in haar vak!
Karen Hauspie
Karen Hauspie
25 Maart 2023
Ik volgde bij Indira een SEO workshop. Heel interessant, helder en rustig uitgelegd. Ik kon bij Indira met al mijn vragen terecht en na de theorie werd alles onmiddellijk omgezet naar de praktijk. Bedankt om mij mee te nemen in de wondere wereld van SEO.
Ann-Sophie Humblé
Ann-Sophie Humblé
25 Maart 2023
Zeer leerrijke workshop gevolgd bij SEO studio! Aanrader als je meer inzichten in je website wenst te krijgen en verder wil groeien om beter gevonden te worden. Ik beveel Indira en haar expertise aan!
Kristel De Craene
Kristel De Craene
24 Maart 2023
Zeer boeiende workshop rond SEO gevolgd gisteren. Mijn honger naar inzichten rond SEO werd gestild en ben ook met een hoop praktische tips naar huis gegaan. Indira is echt wel een topexpert en weet haar kennis op een aangename manier over te brengen. Kristel van Krstl Clear Brand- & Webdesigner
Ans Hermans
Ans Hermans
23 Februari 2023
We hebben een heel erg fijne samenwerking met Indira achter de rug. Gedurende 4 werkdagen gaf ze ons hands-on tips en een duidelijke guideline die we in de toekomst eveneens nog goed kunnen gebruiken. Bedankt!
Yann Bertrand
Yann Bertrand
27 Januari 2023
A fantastic introduction by Indira into the world of Seo - which I knew nothing about when I entered the room, which I left very inspired.

SEO workshop

Tijdens deze SEO workshop leer je de basisprincipes van SEO. Nadien ga je over tot het aanpassen van jouw eigen website aan de hand van actiepunten.

Voor wie?

  • voor solo ondernemers of online ondernemers
  • voor online marketeers verantwoordelijk voor de prestaties van websites van KMO’s
  • geschikt voor websites, webshops, en blogs

€ 295

1 op 1 SEO Coaching

Tijdens het 1 op 1 SEO traject begeleid ik jou gedurende zeven 1 op 1 SEO sessies doorheen jouw website optimalisatie. 

Op basis van 1 video-call per week licht ik de SEO-theorie toe om nadien praktijkgerichte actiepunten te formuleren, aan de hand van jouw website. 

Jij kan hiermee meteen de theorie omzetten in de praktijk.

Voor wie?

Voor ondernemers die zich gedurende 7 weken willen onderdompelen in de wereld van SEO, met als doel hun eigen website op punt te zetten om zo een betere positie in die zoekresultaten van Google te bekomen.

€ 1760

SEO opleidingen

Waarom zou je SEO inzetten?

SEO is essentieel voor bedrijven met een website die beter gevonden willen worden in zoekmachines als Google. Je bereikt op deze manier jouw ideale klant op een moment waarop hij of zij zélf actief op zoek gaat naar jouw product of dienst. Daar bovenop geniet je op lange termijn van geleverde SEO-inspanningen.