SEO Blog

Deze SEO blog bundelt tips voor solo ondernemers, kleine ondernemingen of marketeers die aan de slag willen met zoekmachine optimalisatie. Over SEO valt ongelofelijk veel te vertellen. Enerzijds schudt Google regelmatig de speelkaarten van het algoritme of ontwikkelen ze nieuwe features om de surfer beter van dienst te zijn. En anderzijds heeft SEO zoveel luikjes dat er wel telkens een topic op de proppen komt wat interessant kan zijn.

Op deze blog kan je terecht voor artikels met SEO tips voor handige doe-het-zelvers. Vind je geen antwoord op je vraagstuk? Trek dan aan mijn mouw en ik help je met plezier verder.

seo vriendelijk

Is mijn website SEO vriendelijk

Staat jouw website al eventjes online en stel je jezelf de vraag of die website SEO-vriendelijk is? Dan helpt deze checklist jou bepalen of jouw website aan de meest belangrijke SEO regels voldoet.

Blogpost lezen »
wat is lokale SEO

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO zorgt ervoor dat jouw bedrijf online vindbaar wordt voor lokaal gebonden zoekopdrachten. Ontdek 4 tips die jouw lokale online vindbaarheid verbeteren!

Blogpost lezen »
SEO begrippen

SEO begrippen

Op zoek naar een uitleg over SEO begrippen die bomma-proof is? Staak je zoektocht en scrol even door mijn lijst met vaak voorkomende SEO begrippen.

Blogpost lezen »
website niet vindbaar in Google

Niet vindbaar in Google?

Is jouw website niet vindbaar in Google? Geen paniek! Ik stippelde een eenvoudig stappenplan voor je uit zodat je de online vindbaarheid van je website kan verbeteren.

Blogpost lezen »