SEO Blog

Deze SEO blog bundelt tips voor solo ondernemers, kleine ondernemingen of marketeers die aan de slag willen met zoekmachine optimalisatie. Over SEO valt ongelofelijk veel te vertellen. Enerzijds schudt Google regelmatig de speelkaarten van het algoritme of ontwikkelen ze nieuwe features om de surfer beter van dienst te zijn. En anderzijds heeft SEO zoveel luikjes dat er wel telkens een topic op de proppen komt wat interessant kan zijn.

Op deze blog kan je terecht voor artikels met SEO tips voor handige doe-het-zelvers. Vind je geen antwoord op je vraagstuk? Trek dan aan mijn mouw en ik help je met plezier verder.

starten met SEO

Starten met SEO: een 10-stappenplan

Ben je een online ondernemer en wil je graag starten met SEO? Dan heb ik voor je een handig stappenplan opgesteld waardoor jij erg gemakkelijk jouw eigen website optimaliseert voor zoekmachines als Google. Volg je even mee?

Blogpost lezen »

Content marketing

Wat content marketing is, en hoe het kan bijdragen tot een betere online vindbaarheid van jouw website, leg ik je uit in dit blogartikel.

Blogpost lezen »
SEO Blog

7 tips voor SEO copywriting

Schrijf je als copywriter teksten voor het web dan heb je er alle baat bij dat deze web content ook online vindbaar is.

Met deze 7 tips weet jij jouw teksten SEO vriendelijk te maken.

Blogpost lezen »
seo vriendelijk

Is mijn website SEO vriendelijk

Staat jouw website al eventjes online en stel je jezelf de vraag of die website SEO-vriendelijk is? Dan helpt deze checklist jou bepalen of jouw website aan de meest belangrijke SEO regels voldoet.

Blogpost lezen »
wat is lokale SEO

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO zorgt ervoor dat jouw bedrijf online vindbaar wordt voor lokaal gebonden zoekopdrachten. Ontdek 4 tips die jouw lokale online vindbaarheid verbeteren!

Blogpost lezen »