SEO Studio Logo

SEO Blog

Deze SEO blog bundelt tips voor solo ondernemers, kleine ondernemingen of marketeers die aan de slag willen met zoekmachine optimalisatie. Over SEO valt ongelofelijk veel te vertellen. Enerzijds schudt Google regelmatig de speelkaarten van het algoritme of ontwikkelen ze nieuwe features om de surfer beter van dienst te zijn. En anderzijds heeft SEO zoveel luikjes dat er wel telkens een topic op de proppen komt wat interessant kan zijn.

Op deze blog kan je terecht voor artikels met SEO tips voor handige doe-het-zelvers. Vind je geen antwoord op je vraagstuk? Trek dan aan mijn mouw en ik help je met plezier verder.

content optimalisatie SEO

Content optimalisatie voor SEO

Content is één van de belangrijkste pijlers binnen SEO. Zonder content wordt het moeilijk om jouw website in Google terug te vinden. Maar je hoeft niet telkens het warme water uit te vinden. Pluk de vruchten van het aanvullen of aanpassen van jouw bestaande content met deze werkwijze.

Blogpost lezen »
core web vitals

Core Web Vitals uitgelegd in mensentaal

In 2021 rolde Google een aangekondigde algoritme update uit met als doel te focussen op de gebruikerservaring van de website bezoeker. Met deze update introduceerde ze de ‘Core Web Vitals’.

Wat zijn deze Core Web Vitals nu precies? Ik leg het je uit in mensentaal.

Blogpost lezen »
SEO trends

SEO trends voor 2023

SEO en quick wins, de twee zijn zo goed als elkaars tegenpolen, en toch kan je vaak enkele aanpassingen maken aan jouw website die jou snel die extra online visibiliteit bezorgen.

Blogpost lezen »