Cases

Kom je graag meer te weten over welke SEO projecten ik reeds uitvoerde en hoe ik tewerk ging? Of ben je op zoek naar een oplossing voor een gelijkaardig probleem aangaande de online vindbaarheid van een website? Neus gerust door de case(s) hieronder. 

Momenteel werk ik aan de webshop van Mus in een Plas, aan de online apotheek 24Pharma, en de website van het reiskantoor Kriski Plus.

SEO voor een advocatenkantoor

Een advocatenkantoor in Roeselare is voornamelijk online vindbaar wanneer op naam van 1 van de advocaten wordt gezocht. Hierdoor wordt het online bereik beperkt tot de doelgroep die het kantoor en/ of de advocaat in kwestie reeds kent.

We doelen erop de online visibiliteit te vergroten voor niet-naamgerelateerde (of niet-merkgerelateerde) zoekopdrachten in Google. 

SEO voor seizoensgebonden artikelen

Voor het cadeauwinkeltje Mus in een Plas in Gent stoomde ik de webshop klaar voor de kerstperiode. Het doel was om de online vindbaarheid voor kerstartikelen- en cadeautjes te vergroten.

Hoe we hiervoor tewerk gingen en wat het resultaat was, lees je in deze case.

SEO voor een nieuwe websitestructuur

SOFAR is een Belgische start-up die met een duurzame sofa-collectie op de markt komt die ‘comfort als een service aanbiedt’ volgens de principes van de circulaire economie.

In het kader van een website voor deze start-up, tekende ik een SEO-vriendelijke websitestructuur uit met behulp van zoekwoordenonderzoek.

logo sofar