Méér website bezoekers met je blog

Boost jouw webverkeer dankzij SEO

Deze online SEO cursus is op maat gemaakt voor online ondernemers en copywriters die blogartikelen willen publiceren om méér website bezoekers aan te trekken voor hun website of deze van klanten. 

Tijdens deze cursus bekom je inzichten in het online zoekgedrag van jouw doelgroep, hoe jij daaruit een blogonderwerp kan afleiden en hoe je ervoor zorgt dat Google jouw blogartikel weet te vinden.

Van zodra Google jouw blogartikel vindt én toont in de zoekresultaten, ontvang jij (of jouw klant) meer website bezoekers dankzij jouw blog.

Video afspelen over online seo cursus seo studio

Is deze online cursus handig voor jou?

  • Ben je een kennisondernemer en wil je jouw ideale klant bereiken met een blog? 
  • Heb je een webshop en wil je starten met bloggen om meer website bezoekers te bekomen? 
  • Ben je een affiliate marketeer en wil je jouw inkomsten vergroten door de prestaties van jouw blog te optimaliseren?
  • Wil je als copywriter meer te weten komen over SEO om zo meerwaarde te bieden aan jouw klanten?

Inhoud van deze online SEO cursus

Deze online SEO cursus bestaat uit 3 video-modules voorafgegaan door een inleiding. Tijdens de cursus kan je eveneens een worksheet en checklist downloaden, die jou helpen bij het optimaliseren van blogartikelen voor Google.

Inleiding
 
Waarom is bloggen belangrijk voor SEO en hoe zit het met de levensduur van jouw online content? Ik leg je uit hoe Google en haar algoritme werken.
 
Module 1: Blogonderwerpen vinden en structuur bepalen
 
Je leert met behulp van zoekwoordenonderzoek bepalen waar jouw doelgroep online naar zoekt. Welke zoekopdrachten worden ingetypt in Google? En hoe kan jij daar een blogonderwerp uit kiezen?

Ik toon je aan de hand van een voorbeeld hoe je daar bovenop ook een blogstructuur kan bepalen.

Module 2: Hoe maak je jouw blogartikel online vindbaar?

We bespreken de 4 pijlers van SEO: content, linkbuilding, techniek en UX. Hoe kan jij deze 4 pijlers inzetten om ervoor te zorgen dat Google enerzijds begrijpt waarover jouw blogartikel gaat en anderzijds jouw blogartikel vlot weet te tonen in de zoekresultaten. 

Module 3: Analyse en bijsturing

Een blog schrijven en publiceren is één zaak. Maar hoe zorg je er nu voor dat je de prestaties van die blog weet bij te sturen? Tijdens deze module duiken we in de tools die jij kan gebruiken om na te gaan hoeveel website bezoekers jouw artikel ontvangt. En wat jij kan doen die prestaties te optimaliseren.

Bonus: Hoe bekom je een featured snippet?

Als extraatje leg ik je uit hoe jij een featured snippet bekomt en die extra visibiliteit in de zoekresultaten verzilvert. 

 

Online SEO cursus

Méér website bezoekers dankzij jouw blog.
49 € 59,29 inclusief BTW
  • Schrijf over topics waar jouw doelgroep naar zoekt
  • Maak jouw blog online vindbaar
  • Ontvang méér website bezoekers
  • Vergroot de kans op conversie
  • Onbeperkte toegang tot de cursus

Welke kansen benut je met deze cursus?

  • Als copywriter weet je nu hoe je webteksten schrijft die online vindbaar zijn, waardoor jouw klant jouw meerwaarde apprecieert. 
  • Als kennisondernemer weet je hoe je jouw kennis en expertise deelt om zo nieuwe klanten te werven. 
  • Beheer je een webshop? Dan slaag je erin meer website bezoekers te bereiken met jouw blog, en begrijp je hoe je bezoekers begeleidt tot een aankoop. 

Wie ging jou voor?

Dieter Covent
@travitude_travel
Read More
Heel bevattelijke cursus met korte kennisclips waarmee je meteen aan de slag kan. Geen blabla, wel gelijk doen. Love it!
Hoppiepolla
@hoppiepolla.be
Read More
De online cursus rond SEO bloggen is zeer waardevol. Veel inspiratie opgedaan om de webshop te optimaliseren. Indira deelt haar SEO kennis op zeer duidelijke en aangename wijze. Groetjes, Sarah & Dietmar van Hoppiepolla
Sofie Vriesacker
@sofie.vriesacker
Read More
Ik volgde de SEO & bloggen cursus van Indira. Hierbij legt ze helder en uitgebreid uit hoe je de SEO van je website aan kan pakken. De vragen waar je nog mee blijft zitten beantwoordt ze uitgebreid.
Peggy Janssens
@abackyardhiker
Read More
Ik volgde niet alleen de super cursus Bloggen en SEO bij SEO Studio maar Indira hielp me ook met een aantal one-on-one SEO coaching sessions. Dit resulteerde in het optimaliseren van mijn reeds gepubliceerde blog posts. En dus in een veel betere vindbaarheid van mijn site! Bedankt Indira voor SEO veel toegankelijker te maken!
Marie Kips | Kunstverteller@the.quiet.company
Read More
Het is een verademing om iets concreets als SEO onder de knie te krijgen. Ik had/heb het volste vertrouwen in Indira's expertise en geduld: je voelt echt dat ze het iedereen gunt om van de voordelen van goeie SEO te profiteren. Naast een cursus met videomodules om op eigen tempo te volgen, zijn er trouwens maandelijkse Q&A-sessies: heel praktisch. SEO is niet voor het volgende level: hoe sneller je het in je denkpatroon integreert, hoe beter.
Christel Wellens | Natuurlijke hondenfotografie@christelwellens
Read More
Indira toont je verschillende manieren om je artikels onder de aandacht van Google en dus ook van je potentiële lezers te brengen. Daarnaast krijg je verschillende tools aangereikt om je resultaten te meten.Met je vragen en bemerkingen kan je terecht in de maandelijkse Q&A sessies. Het besef dat je er niet alleen voor staat is zeker een meerwaarde voor deze cursus.
Previous
Next

Waarom vertrouwen op SEO Studio?

✓ Ik vervijfvoudigde het aantal websitebezoekers voor een advocatenkantoor dankzij een blog en leg in deze case uit hoe we hierin slaagden.

✓ Je staat er niet alleen voor! “Hit me up” met je prangende vragen over de cursus. Ik help je graag!

✓ Welke papieren heb ik op zak? Een bachelor Marketing en een master in Toerisme. Met als kers op de taart: een postgraduaat Digitale Marketing. Ook volgde ik de cursus Usability & UX bij AGConsulting.